GR   ENG 
2130 299 329, 6944 669 545
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ 07:30 - 16:00
ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΛΕΙΣΤΑ
ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ 34-36 ΚΑΙ ΣΦΑΚΤΗΡΙΑΣ 11

ΠΡΟΦΙΛ

Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΣΑΣ ΣΤΑ ΕΙΔΗ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗΣ
Η Emporiki Group εδώ και 40 χρόνια δραστηριοποιείται στο χώρο της συγκόλλησης κοπής μετάλλων από τη θέση
• Του κατασκευαστή προϊόντων που αφορά τη συγκόλληση σε όλα τα στάδια - από την προετοιμασία μέχρι και το τελικό προϊόν.
• Του αντιπροσώπου – εισαγωγέα των μεγαλύτερων οίκων του εξωτερικού στον ευρύτερο τομέα των μεταλλικών κατασκευών για Διυλιστήρια – Γραμμές Φυσικού Αερίου – Βιομηχανία - Ναυπηγεία.
• Της συντήρησης και επισκευής μηχανών και αυτοματισμών συγκόλλησης – εργαλείων ηλεκτρικών αέρος και μηχανισμών για τη μεγιστοποίηση της παραγωγής.
• Την παροχή τεχνογνωσίας στο χώρο των ειδικών κατασκευών με εξειδικευμένους τεχνικούς ανά κλάδο και την υποστήριξη των αντιπροσωπευομένων εργοστασίων για ολοκληρωμένες λύσεις σε υψηλές απαιτήσεις προδιαγραφών. 

Υπηρεσίες
Με βάση τις ικανότητες,  τη βαθιά γνώση του χώρου βιομηχανικών ειδών και μηχανημάτων συγκόλλησης και των αναγκών του,  την  πολύχρονη  εμπειρία μας  στο χώρο της συγκόλλησης και κοπής, είμαστε μετά από μια μακρά πορεία, σε θέση να προσφέρουμε πραγματικά ολοκληρωμένες υπηρεσίες και προϊόντα  προς τους πελάτες μας και πρωτοποριακές  προτάσεις, για την ικανοποίηση των αναγκών της αγοράς και του τελικού καταναλωτή.
Η ΕΜΠΟΡΙΚΗ GROUP συνεχώς εξελίσσεται και ανέπτυξε σοβαρή αντίληψη επάνω σε θέματα διερεύνησης των πραγματικών αναγκών του χώρου των βιομηχανικών ειδών και μηχανημάτων συγκόλλησης και της αγοράς , που παράλληλα μαζί με την πελατοκεντρική φιλοσοφία , ανέδειξε τον πελάτη σε πραγματικό συνεργάτη.

Προϊόντα
Για την  ΕΜΠΟΡΙΚΗ GROUP το κέρδος του συνεργάτη, υπήρξε βασική μέριμνα και επιδίωξη. 
Προσεκτική υπήρξε εξ’ αρχής η έρευνα των προϊόντων και οι επιλογές των τεχνολογιών έτσι ώστε να έχουν μακροπρόθεσμη προοπτική και ευκολία εκσυγχρονισμού τους. Εξασφαλίστηκε έτσι κορυφαία ποιότητα προϊόντων που ήταν μια από τις βασικές παραμέτρους καθιέρωσης εταιρικής επωνυμίας και του διατιθέμενου προϊόντος στην αγορά. 

Παραγωγή & Συνεργασίες
Η ΕΜΠΟΡΙΚΗ GROUP  κατάφερε να έχει μεγάλη τοποθέτηση και να ηγείται με την παραγωγή πρωτοποριακών εργαλείων για συγκολλήσεις εφοδιάζοντας την ελληνική αγορά σε ποσοστό 70%.
Παράλληλα εξάγει σε ποσοστό 60% του τζίρου της στην ΕΥΡΩΠΗ και σε άλλες αγορές της Μέσης Ανατολής.
Μεγάλοι οίκοι του εξωτερικού  όπως:
• ESAB SWEDEN (MHXANHMATA – ANAΛΩΣΙΜΑ – ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗΣ)
• LENOX – USA (ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΛΕΣ-ΚΟΠΤΙΚΑ ΥΓΡΑ-ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ)
• SANDVIK COROMANT (ΚΟΠΤΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟΜΗΧΑΝΩΝ)
• TRUMPF GRUSCH – Ελβετίας  (ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗΣ)
• CROSBY – ΓΑΛΛΙΑΣ (ΑΡΠΑΓΕΣ ΛΑΜΑΡΙΝΩΝ)
• SIMPLEX – Αμερικής (ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΥΨΩΣΗΣ )
• SELCO – ΙΤΑΛΙΑ (ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ – ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗΣ)
έχουν εμπιστευθεί την ΕΜΠΟΡΙΚΗ GROUP  η οποία διακινεί τα προϊόντα της αποκλειστικά σε όλα τα επίπεδα.

Οργάνωση & Αξιοπιστία
Η οργάνωση της ΕΜΠΟΡΙΚΗ GROUP αναφορικά με την υποστήριξη των πωλήσεων των συνεργατών της, την ικανότητα να διακινήσει και να προωθήσει αποτελεσματικά το σύνολο των προϊόντων και υπηρεσιών  ασχέτως του όγκου εργασιών πάντα σε σταθερή ποιότητα, προσδιόρισαν την εταιρική ταυτότητα της  ως ενός μεγάλου και αξιόπιστου συνεργάτη.
Υπήρξε φυσική απόρροια των πραγμάτων λοιπόν, εκτός από στρατηγικό στόχο, η ανάπτυξη της ΕΜΠΟΡΙΚΗ GROUP σε μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες  στο χώρο της συγκόλλησης και κοπής μετάλλων  με χαρακτηριστικό γνώρισμα σε κάθε περίπτωση την  αξιοπιστία.
Αξιοπιστία προϊόντων, ανθρώπινου δυναμικού, και παροχής υπηρεσιών προς κάθε συνεργάτη.
Είμαστε κοντά στον πελάτη από το δειγματισμό μέχρι την πώληση και μετά από αυτήν –After Sales Service- όπως έχουμε αποδείξει στην πράξη.
Στηρίζουμε με την οργάνωσή μας, με την ποιότητα των προϊόντων /υπηρεσιών   και τις ανταγωνιστικές τιμές στις πωλήσεις των πελατών μας.

Φιλοσοφία
Πρόθεση μας είναι η μόνιμη έρευνα νέων προϊόντων και η διάθεση αυτών με στόχο την αμφότερη κερδοφορία.
Η φιλοσοφία μας δεν είναι να δουλεύουμε μόνο για τους πελάτες, αλλά να συνεργαζόμαστε με αυτούς.

 

ΑρΓεΜΗ 44497307000

 

ISO CERTIFICATES

ISO 9001:2008 (GR)

ISO 9001:2008 (ENG)

Copyright © 2024 Emporiki - Group

Powered by WEbdEC